Плащевка

Ширина: 150 см

Состав: полиэстер 100%

Цена за метр: 260

Лот 4046 2

Лот 4046 3

Лот 4046 4

Лот 4046 5

Лот 4046 6

Лот 4046 7

Лот 4046 8

Лот 4046-1

Лот 4046